Uitbreiding directie Actan

Maarten van Duijn

Met genoegen delen wij u mee dat de directie van Actan accountants & adviseurs per 1 januari 2015 is uitgebreid met een vierde partner in de persoon van Maarten van Duijn. Maarten is al sinds 1 juni 2003 in dienst bij Actan. Hij heeft jarenlange ervaring in de accountants- en adviespraktijk. Per augustus 2014 is hij ingeschreven als externe accountant in het accountantsregister van de NBA.

maarten-van-duijn.jpg Maarten is met ingang van 1 januari jl. eindverantwoordelijk voor onze controlepraktijk. Vanuit die rol is hij ook belast met de zorg voor de vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles welke door het AFM getoetst wordt. Vanwege Maartens affiniteit met en kennis van IT is hij tevens verantwoordelijk voor de automatisering; zowel intern alsook inde advisering richting onze klanten.

Met de toetreding van Maarten zijn wij van mening dat de kwaliteit van onze dienstverlening verder kan groeien, en wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zien als nieuwe directie de toekomst dan ook met groot vertrouwen tegemoet.
 

 

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Maak kennis met

 

DE MENSEN

 

van Actan

BAANGERELATEERDE
 

INVESTERINGSKORTING


(BIK)

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00