25 jaar in dienst bij Actan

Gerina Kaashoek

Ze begon ooit bij Actan met een tijdelijke baan voor een half jaar, inmiddels werkt ze er al 25 jaar: Gerina Kaashoek (44).

Gerina Kaashoek: 25 jaar in dienst bij Actan accoutants & adviseurs “Na het VWO volgde ik de studie Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al snel bleek dit niet de juiste keuze te zijn; veel te theoretisch, terwijl ik meer een praktijkmens ben. Via via hoorde ik van een vacature bij accountantskantoor W. Stougie (nu Actan accountants & adviseurs). Met de intentie om na een half jaar werken een andere studie op te pakken, startte ik in februari 1990. Dat ene halve jaar werden zomaar 25 hele jaren! Maar ja: als je steeds weer nieuwe uitdagingen in je werk krijgt, vliegt 25 jaar voorbij!”

Door de praktijk gevormd

Gerina begon met diverse administratieve taken en is inmiddels Relatiebeheerder. Zij heeft haar kennis en ervaring in de praktijk opgedaan en aangevuld met diverse opleidingen en cursussen.

“Bij een kantoor als Actan krijg je snel de mogelijkheid meerdere zaken op te pakken. Ik ben echt door de praktijk gevormd en heb daardoor een brede kennis. Prettig, want met die allround kennis kan ik veel betekenen voor onze MKB-klanten.”

Als Relatiebeheerder is Gerina verantwoordelijk voor diverse klanten. Voor hen is zij het aanspreekpunt. Intern zorgt zij er, samen met het team, voor dat de dienstverlening naar haar klanten optimaal is.

Als bedrijf continu in beweging

Van een fulltime dienstverband is Gerina, vanwege haar nog jonge kinderen, inmiddels overgegaan naar een dienstverband van twee dagen per week. Ze komt dan uit Haastrecht naar Hoofddorp gereden.

“Die reisafstand zie ik niet als een probleem. Daar zijn mijn werk en het bedrijf veel te leuk voor! Mijn klantenpakket spreekt me erg aan; sommige klanten ken ik inmiddels ook al 25 jaar dus daarmee heb je echt een band. Met mijn collega’s kan ik het erg goed vinden en, wat ik belangrijk vind, Actan is als bedrijf continu in beweging. We zijn overgenomen, van naam veranderd en twee keer verhuisd. Daarnaast gaat Actan met de tijd mee. Door de steeds verdere digitalisering ook intern door te voeren, zijn onze processen efficiënter en sneller geworden. Zo kunnen we continu de kwaliteit leveren die we nastreven. Op het vlak van digitalisering kunnen we, dankzij onze actuele kennis, onze klanten goed informeren en begeleiden. Belangrijk, want deze tijd vraagt om een heel andere aanpak dan 25 jaar geleden het geval was!”

“Pak die kansen en ga voor die 25 jaar!”

Gerina is zich bewust van het feit dat het in deze branche redelijk uniek is om zo lang bij hetzelfde bedrijf te blijven. Maar voor haar jonge collega’s in het vak heeft ze wel een duidelijke boodschap:

“Natuurlijk is jobhoppen tegenwoordig redelijk normaal en soms noodzakelijk, maar wanneer je in een bedrijf werkt waarin je kansen geboden worden, pak die kansen dan en ga voor die 25 jaar!”.

 Kom ons

 

 TEAM VERSTERKEN

 

 Bekijk de vacatures

Doe de

 

MKB branchescan

 

Krijg inzicht in uw positie in de branche

Wat brengt het

 

BELASTINGPLAN 2021


door Martijn Zweet

Stel mij een vraag

Specifieke informatie nodig?

Stel ons een vraag

T +31 20 653 21 00